Kirjoittamisesta harrastuksena

 
 
 
 
 
 
 
 
Mitä kirjoittamisen harrastaminen on?
 
Tein Illustratorilla ympyrädiagrammin Tilastokeskuksen verkkosivulta löytämästäni tilastosta. Henkilöitä, jonka nimeävät kirjoittamisen harrastuksekseen on haastateltu ja heiltä on kysytty, mitä he tarkoittavat kertoessaan harrastavansa kirjoittamista.
 
 
Fiktioon lasketaan kaikki runoudesta novelleihin ja romaanimittaiseen tekstiin. Muuta kirjoittamista on esimerkiksi artikkelien kirjoittaminen.
 
Niinpä niin, vuosi 2002, sillä uusin tilasto aiheesta oli tuolta vuodelta, tuoreempaa tilastoa en tähän liittyen löytänyt...moni asia on muuttunut tietenkin, mutta se lienee pysynyt, että jokaisella harrastajalla on oma suosikkisektorinsa. Kirjeen/sähköpostin kirjoittaminen yllätti minut suosiollaan ja fiktion kirjoittaminen onkin varmaan muuttunut paljon suositummaksi nykyään.
 
Itse tuhosin vanhoja päiväkirjojani tässä muutama viikko sitten. Se tuntui olevan viisas teko. Tuntuu muuten edelleen ihan hyvältä, suosittelen. Tarvitsen tilaa uusille muistivihkoille. Niitäkin olen muuten viime aikoina repinyt kappaleiksi ja sullonut roskiin.
 
 
 
(Tuon alun kuvan tein Wordartilla. )

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olenko liian vanha?

Mitä tapahtuisi jos?